Střelnice Krnov

logo-1 (1)

Krnovská střelnice je jedna z mála v okolí, která nabízí 100m střeliště.K dispozici je také střeliště 25m,50m a skeet. Střelby pro veřejnost jsou pravidelně každou neděli 9.00-13.00. V ostatních termínech po domluvě. Možné je také pronajmout střelnici včetně společenských prostor s krbem, kuchyní a jídelnou k uspořádání firemních akcí.

Kontakt na střelnici

Telefon
Email
Web

Sportovně střelecký klub Pelhřimov

Jsme nepříliš velký klub s něco více než padesáti členy v Pelhřimově. Naše město najdete právě uprostřed mezi Prahou a Brnem, 15 km jižně od dálnice D1. Střelba má v našem městě velmi dlouhou tradici. První ČS olympijský vítěz ve střelbě, zlatý z Mexika 1968, Honza Kůrka, začínal svou střeleckou dráhu jako mladý kluk právě v našem klubu.

Od roku 1970 se na konci září každoročně koná VC Pelhřimova, na kterou se sjíždějí závodníci s celé ČR a v posledních letech k nám jezdí závodníci i z ciziny.

Kontakt na střelnici

Telefon
Email
Web

Střelnice AKIM Znojmo

Nabízíme možnost využití vnitřních i venkovních prostor k různým společenským soukromým i firemním akcím. (večírky, oslavy, školení, prezentace atd. – kapacita až 50 míst). Pořádání střeleckých i nestřeleckých akcí. Střelba je možná i bez zbrojního průkazu, pod dohledem instruktora. Lze využít např. k získání praxe se zbraněmi a před skládáním zkoušek na ZP, uspořádání střelecké soutěže s ostrými zbraněmi i pro nestřeleckou veřejnost, či jen tak pro zábavu. Samozřejmostí je i vystavení dárkového poukazu na střelbu dle domluvy.

Kontakt na střelnici

Telefon
Email
Web